Повне місячне затемнення у листопаді: Коли буде та чи побачать його українці

Коли відбудеться наступне затемнення

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Наступного тижня відбудеться друге за цей рік місячне затемнення. Цього разу воно буде повним, тобто весь Місяць покриється тінню Землі.

Місячне затемнення очікується 8 листопада й триватиме воно приблизно 3 години та 40 хвилин. Пік затемнення за київським часом припаде на 13:02, тобто українцям помилуватись ним не вийде.

В Європі побачити його зможуть хіба що мешканці крайнього північного сходу. Найкраще спостерігати за таким явищем буде над Тихим океаном і більшою частиною Північної Америки. Також зможуть побачити мешканці Австралії, Азії, Південної Америки та сходу Північної Америки.

Наступне повне місячне затемнення має відбутись аж у 2025 році

Під час місячного затемнення можливий потік деструктивної енергетики, тому слід тримати себе в руках, бути спокійним та стриманим.

У духовному плані це явище несе у собі послання про зміну та еволюцію. Попри те, що трансформації застають людину зненацька, вони йдуть їй на благо і дають необхідний поштовх до дії.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень