Повій в Росії змусили віджиматися

Дещо про «загадковість російської душі» та «50 відтінків сірого»

Днями в Архангельську було весело. Так би мовити. У поліцейський відділок доправили кількох п'яних дембелів і трьох повій зі слідами побоїв. Стали з'ясовувати, що трапилося. Виявилося, що п`ять бойових товаришів вирішили як слід відзначити закінчення служби в армії і відтягнутися "по-справжньому". Винайняли квартиру, закупили випивки, замовили повій.

Повії приїхали. Але в якийсь момент все пішло шкереберть. Дембелям раптом заприндилося, аби дівчата пройшли всі кола пекла російської армії: вони буквально вирішили забути про тілесні насолоди і… перевиховати повій.

[media=47382]
Жриць кохання змусили спочатку віджиматися від підлоги, потім – присідати і, зрештою, стояти в положенні «півтора». За будь-яку відмову чи пручання дівчат били, обзиваючи «салагами». Одна з дівиць якимось дивом спромоглася вирватися і втекти з пекельної квартири. Саме вона і викликала поліцію.

Як повідомляють російські джерела, порушено кримінальну справу за статтею 116 ККРФ (Завдання побоїв).

Погодьтеся, прикольне вийшло «50 відтінків сірого» на російський манер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень