Фахівці з`ясували, де у Рівному та області найбільша концентрація отруйних речовин у повітрі

Особлива задимленість, в тому числі і в Рівному, спостерігалася з 15 вересня

У цей період рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я зафіксував перевищення концентрації сірчистого ангідриду, тобто, продуктів спалення, в два рази. Найгірша ситуація була в Костопільському і Сарненському районах.

В обласному центрі найбільш забруднений центр міста - вулиця Театральна і Карнаухова. Натомість, на Ювілейному та Північному, попри масове звернення людей, забруднення помірне.

Спеціалісти кажуть, що навіть незначне перевищення цих продуктів спалення особливо впливає на людей із серцевими та легеневими хворобами. Тож директор рівненської метеостанції Богдан Масовець запропонував звернутися обласним депутатам до Верховної Ради, аби вони переглянули законодавство і збільшили штрафи за забруднення екології, в тому числі, і за спалювання післяжнивних залишків, адже зараз максимальний штраф за це правопорушення складає 340 грн.

Нагадаємо, стало відомо, де у Рівному небезпечно жити через вежі мобільного зв`язку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень