На вулиці Лондона виїхав перший у світі двоповерховий електроавтобус

Даблдекер може їздити без підзарядки цілий день

Перший в світі двоповерховий автобус даблдекер, який живиться виключно електричною енергією, виїхав на вулиці Лондона, - пише EcoTown. Невдовзі він курсуватиме як рейсовий автобус, а поки тривають його ходові випробування.

П'ять електричних моделей двоповерхового автобуса даблдекер випустила компанія BYD. На повному заряді акумуляторів автобус може проїхати близько 290 км. Це означає, що автобус може відпрацювати повний день на рейсі без підзарядки. Один такий автобус коштує приблизно £ 350 тис. (майже $507 тис.).

У транспортній організації Лондона вважають, що електричні автобуси допоможуть знизити рівень викидів вуглекислого газу в атмосферу і поліпшити якість повітря в Лондоні. Слід зазначити, що стандартні одноповерхові електричні автобуси курсують на деяких маршрутах громадського транспорту в Лондоні з липня минулого року. А до 2020 року в центральній частині міста планується використовувати одноповерхові автобуси виключно на електричній тязі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень