Хомко буде працювати по схемі Кличка

У Рівному впроваджуватимуть інноваційний проект «Smart City»

Щоправда, поки лише у транспортній сфері. Про це повідомив міський голова Володимир Хомко. «Smart City», або «розумне місто» — це певна сукупність інформаційно-цифрових технологій та інноваційні розробки, які оптимізують використання ресурсів. Однією із складових цього проекту буде «картка рівнянина», яка, за словами міського голови, стане альтернативою електронного квитка, з яким так і не склалося в нашому місті.

Жодних деталей влада поки не розголошує, адже наразі йде підготовка до презентації проекту, – говорить міський голова:

 

 

- Ми будемо працювати по такій схемі, як працює Кличко, як працює Київ. В мене була зустріч з Кличком, не хочу забігати наперед, буде презентація всіх елементів цієї схеми. Там квиток буде лише елементом. Мова йде про «Smart City», зараз так робить Львів і Київ. Коли ми будемо готові до презентації, ми все це презентуємо. Але будемо працювати точно по схемі Києва -  «картка рівнянина» на всі теми, в тому числі, і як єдиний квиток.

Варто додати, що процес встановлення GPS-трекерів у громадському транспорті ще триває. За прогнозами влади міста, рівняни матимуть змогу контролювати графік руху транспорту вже до кінця першого кварталу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень