Хомка та Чугуннікова до Києва «викликало життя» і «мабуть, відставка уряду»

Так вважає один із найпомітніших народних депутатів від БПП

Перебуваючи сьогодні у Рівному, народний депутат від Житомира Борислав Розенблат повідомив в ефірі «Радіо Трек», що голова РОДА Віталій Чугунніков та міський голова Рівного Володимир Хомко перебувають у Києві на Раді регіонів, бо їх туди викликало життя.

Я думаю, їх не тільки Прзедент викликав, їх викликало життя. Вони поїхали сьогодні на Раду регіонів. Тобто, вони поїхали обговорювати ті питання, які стоять сьогодні на повістці дня в Україні. Гарячі питання.

Мабуть – зміна уряду.

Сам Розенблат запевнив, що голосуватиме за зміну та негативну оцінку діяльності уряду, хоча й не певен, що відповідне рішення набере достатню кількість голосів.

Натомість Розенблат упевнений, що вже до кінця лютого (найпізніше до середини березня) Верховна Рада таки ухвалить у другому читанні та в цілому Закон «Про видобування та реалізацію бурштину»:

Закон уже в залі. Я даю 99% гарантію, що Законопроект буде внесено на розгляд у другому читанні та у цілому. І не менше 80% гарантію, що Верховна рада ухвалить позитивне рішення та прийме закон у цілому

За словами Розенблата, усі народні депутати від Рівненщини та їхні фракції підтримують цей закон і діють суголосно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень