Рівненські тролейбуси прикрашають музей Любліна

Натомість, наше місто не може закупити і таких

Міське управління транспорту торік не закупили раніше обіцяні тролейбуси, бо фірма, яка виграла тендер, не змогла здійснити їх поставку. Про це начальник управління Віталій Миронюк повідомив під час засідання транспортної комісії. Йдеться про те, що минулого року міська влада виділила на закупівлю трьох тролейбусів, які були у використанні, 1 мільйон 850 тисяч гривень. Управління провело тендер та проплатило аванс фірмі-переможцю, проте, тролейбусів місто так і отримало:

 

 

- В другій половині 2015 року на одній із сесій для підприємства були виділені кошти для купівлі трьох тролейбусів. Підприємство пройшло повністю тендерну процедуру і тендер був проведений. На жаль, переможцем, який виграв цей тендер, стало приватне підприємство, яке не змогло забезпечити поставку трьох тролейбусів. І, на жаль, три тролейбуси так і не поступили на підприємство («Рівнеелектроавтотранс»,-ред.).

 

Тож, аванс міському управлінню повернули, а управління, своєю чергою, повернуло майже 2 мільйона гривень до міського бюджету.

Втім, начальник управління сподівається, що закупівлю вдасться здійснити цьогоріч. Адже, з 79 тролейбусів 77 підлягають списанню. Між тим, за віком машин наше управління найстарше в Україні – середній вік тролейбусів у Рівному становить 27 років. П’ять тролейбусів впродовж 2015 року були капітально відремонтовані за понад 360 тисяч гривень.

Нагадаємо, у 2014 році рівненський тролейбус купив Люблін у свій музей.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень