Батько та адвокат Думановського вимагали закритого засідання суду

У цьому клопотанні була відмова

Колишній дитячий лікар Рівненської обласної лікарні Костянтин Думановський, якого обвинувачують у незадовільному виконанні службових обов‘язків, що стало причиною смерті 5-річного хлопчика, вимагає через суд поновлення на посаді та виплати заробітної плати за період звільнення. У середу у Рівненському міському суді відбулося попереднє слухання справи Костянтина Думановського. На засідання він не прийшов, натомість його представляє батько. Адвокат Людмила Конончук, яка захищає сторону сім`ї Думановських, попросила у суду зробити судовий процес закритим, однак у цьому клопотанні суд відмовив стороні позивача. Коментує суддя Наталія Діонісьєва:

Судом розглядається трудовий спір про скасування наказу про звільнення, скасування наказу про застосування дисциплінарного стягнення, скасування протоколу комісії, поновлення на роботі, виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу, в процесі розгляду якого немає розголошення державної або іншої таємниці, яка охороняється законом, а тому немає підстав для постановлення ухвали про розгляд справи у закритому судовому засіданні.

Додамо, що в судовому розгляді оголошено перерву до 18 лютого. Нагадаємо, так само – батько та адвокат представляли інтереси екс-завідувача відділення планової хірургії Рівненської обласної дитячої лікарні під час комісії Мінохорони здоров‘я. Фахівці міністерства визнали, що надана дитині допомога не відповідала медичним стандартам. Перед тим комісія при Рівненському обласному управлінні охорони здоров‘я не встановила зв‘язку між смертю дитини та діями медпрацівників, що спричинило акцію протесту під стінами управління.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень