Рівнянам збільшать матеріальну допомогу на лікування

Орієнтовно вже наприкінці лютого

Сьогодні у Рівному відбулося засідання постійної комісії Рівнеради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення. Серед питань, які, здебільшого, переносили на довивчення або наступні сесії міськради, депутати розглянули питання про одноразову матеріальну допомогу людям на лікування. Мова йде про підняття суми з двох до п’яти тисяч, говорить голова комісії Юрій Осіпчук:

Між тим, депутати вирішили відкласти на довивчення і це питання у зв’язку з тим, що лист від управління фінансів прийшов незадовго до засідання комісії. А оскільки на сьогодні вже є кілька десятків звернень від громадян, депутати хочуть надати їм вже збільшену матеріальну допомогу. До слова, затверджувати підвищення цієї допомоги депутати Рівнеради будуть вже на наступній сесії, яка відбудеться наприкінці лютого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень