Де у Рівному небезпечно жити через вежі мобільного зв’язку

Поряд із уже відомими проблемами забруднення повітря та водойм постають нові, на які досі ніхто не звертав уваги

Йдеться про електромагнітне випромінювання від веж мобільного зв’язку. Цей аспект не враховують і при новому будівництві. У Рівному таких, щонайменше, дві новобудови – на вулиці Толстого за краєзнавчим музеєм та на Київській біля зупинки громадського транспорту, розповідає директор обласного лабораторного центру Роман Сафонов:

 

- Ніхто не зважив, що на верхніх поверхах будуть неможливі умови для проживання або роботи – надмірний рівень електромагнітного випромінювання. Натомість в декларації забудовники пишуть, що все відповідає нормам. Те ж саме по будівництву на вулиці Толстого,10 – проектанти не зважили, що з 8 по 10 поверх гарантовано буде дуже високий рівень електромагнітного випромінювання.

Найбільш завантажені ділянки у Рівному в цьому плані - в районі 12 школи, в районі «Газотрону» і вулиця Ньютона (на Ювілейному).

 

Він додав, що ці три найнебезпечніші точки обласного центру перебувають під постійним моніторингом працівників обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров`я.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень