Потерпілих побільшало. Власниця турфірми з Рівного може опинитися за гратами

Люди хотіли відпочити влітку, бронюючи тури наперед. Утім, відпустка не вдалася

Як ми повідомляли,  38-річна власниця турагентства з Рівного «Флорія» Флора Шинкарьова продала путівки на відпочинок за кордоном, але послуги так і не надала. Тоді повідомлялося, що від 26 постраждалих, які втратили на путівках загалом понад 80 тисячі доларів США, надійшли заяви у поліцію і правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Натомість у середу Нацполіція Рівненщини і з місцевої прокуратури повідомили уже про 30 фактів шахрайства. Їх дані різняться хіба щодо суми завданих збитків.

Поліція повідомляє, що унаслідок шахрайських дій власниці турфірми потерпілим завдано майже 1,5 мільйона збитків

Прокуратура зазначає: загальна сума завданої шкоди внаслідок вчинення злочину становить 1,2 млн. гривень.

 

Як відомо, Рівненський міський суд за клопотанням прокурора 21.09.2018 продовжив покладені на підозрювану обов’язки прибувати за першою вимогою до суду прокурора, слідчого; не відлучатися із населеного пункту, в якому вона зареєстрована, проживає, чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду.

На банківські рахунки приватного підприємця накладено арешт.

Поліція Рівненщини зазначає, що у зв’язку з тим, що потерпілі не надають вчасно докази, зокрема квитанції до прибуткового ордеру про сплачені кошти за туристичні послуги, терміни досудового розслідування затягуються.

Довідково: згідно із Законом за вказані злочини передбачено відповідальність  у вигляді  штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк від 1 до 2 років, або обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень