На Рівненщині викрили «псевдолікарів», які продавали фальшиві ліки

А також робили діагностику організму в телефонному режимі

На Рівненщині судитимуть організовану злочинну групу, яка продавала «псевдоліки». Учасники угрупування вдавали з себе іноземних лікарів і продавали медичні препарати на всій території України, сказала прес-секретар обласної прокуратури Людмила Суржук:

Учасники злочинної групи забезпечили широку рекламну кампанію під виглядом легальної діяльності з надання медичних послуг.

 

Вдавали з себе іноземних лікарів, проводили шляхом телефонного та електронного зв’язку діагностику організму клієнтів.

 

Координували діяльність так званих кур’єрів, які доставляли препарати жителям усіх областей України.

На подібну рекламу купилися і мешканці Рівненської області та придбали у «псевдооператорів» колл-центрів звичайні дешеві біологічні активні добавки.

Ошукані покупці звернулися до правоохоронців, які встановили, що впродовж своєї діяльності 13 зловмисників збагатились на більш ніж мільйон гривень.

За шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах у складі організованої злочинної групи, «псевдолікарям» загрожує до 12 років за ґратами з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень