

Таких кабачків ви ще не їли
Кабачки з’являються на ринках України. Ціна вже доволі доступна, тож можна потішити свою родину та гостей смачною стравою. Приготуйте кабачки у пивному клярі й у вас всі проситимуть рецепт, пише Телеграф.
Саме пивний кляр додасть страві хрустинки, легкості та приголомшливого смаку.
Кабачок помийте, обсушіть і наріжте кружальцями шириною 1 см. Посоліть, поперчіть і посипте сухим часником з двох боків.
Для кляру змішайте 100 г борошна, яйця, сіль та поступово вливайте пиво, весь час перемішуючи. Маса має бути однорідною.
Решту борошна насипте в тарілочку, обвалюйте в ній кружечки кабачків, потім занурюйте в кляр. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте кабачки з двох боків до золотистого кольору десь по 3 хвилини з кожного боку.
Викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир і подавайте теплими.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ
Допоможе «диявольська комета»: астролог назвав ключову дату закінчення війни в Україні
Що потрібно з'їсти 9 грудня, щоб увесь рік бути здоровим та багатим: народні прикмети
Велика покупка – Тельцям, почуття міри – Рибам: гороскоп на 9 грудня
Святковий рулет із домашнього фаршу: гості проситимуть ручки, щоб записати рецепт
Третє за поширеністю прізвище в Україні: звідки походить і кількість представників
Так готує мій тато: смакота з курячих крилець у секретному соусі
6 підробок серед продуктів, які ми їмо кожен день
Як приготувати сирники без манки: ресторанна хитрість
Знаменитий Краківський сирник — надзвичайна смакота до чаю, яку зметуть зі столу
Як приготувати найсмачніший торт «Спартак»: покроковий простий рецепт
У Рівному знайшли техпаспорт на автомобіль Hyundai. Якщо документи ваші - телефонуйте
У Рівному, на вул. Відінська, 39 біля М'ясомаркета/ біля АТБ знайдено окуляри та телефон. Знайдене передали продавцям на касу магазину
27.09.2023 р. загублено посвідчення водія на прізвище Рабешко Роман. Орієнтовно по маршруту від гуртожитків РДГУ №4 і №5, через "Текстильник" і до а/с Чайка.