Як нині почувається тяжко поранений АТОвець із Рівного (ФОТО)

Костянтин Попко вже збирається у Рівне

Як уже повідомляв сайт Радіо Трек

у зоні АТО тяжко поранено 32-річного Костянтина Попка. Він отримав осколкові поранення в ніч проти 13-го серпня під Водяним. Снаряд розірвався за два метри від нього.

Осколки пробили внутрішні органи.

У Дніпрі медики рятували Костянтина впродовж 12-ти годин. Боєць уже прийшов до тями, проте його стан важкий, він у реанімації.

Нам вдалося зв’язатися з дружиною Костянтина Попка - Наталією. Вона зараз поряд з чоловіком - у Дніпрі.

Каже, що вражена добротою та милосердністю тамтешніх людей. Абсолютно у всьому допомагають і лікарі, і волонтери. Тож медикаментів поки вистачає, а грошей ніхто не просить.

Складніше буде у Києві – саме там відбудуться найвитратніші операції, говорить Наталія Попко:

- Осколки всі не дістали, тому йому треба будуть ще операції у Києві вже. Йому зараз не можна ані води, навіть ковточка, ні вставати, нічого – ну, він і не має сили. Якщо стабілізується стан до такого, що можна буде транспортувати його (гелікоптером, я так розумію) - мають відправити у Київ.

А там уже буде вирішуватися подальше його лікування. Поки ми в Київ не потрапимо, то конкретної інформації не буде в мене, поки не знатимемо, які йому доведеться провести операції ще, і чи вони зможуть їх зробити в Україні. Саме зараз для мене найголовніше, щоб молилися люди. От чесно.

Саме молитва, вважає Наталія, допомогла Костянтину перенести складну операцію.

Я вам скажу, що коли я до нього їхала, я не знала ситуації, що його рятують цих 12 годин. Я їхала зранку. А перед цим вночі я підключила друзів, я підключила знайомих – всі дружно в ту ніч молилися. Ми не знали, що його рятують, ми просто молилися, щоб він прийшов до тями. І як я вже приїхала, думаю: молитва велика сила, тому що дійсно дуже багато людей молилося, щоб він отямився, і щоб зупинили кровотечу… 12 годин боролися найліпші лікарі.

Наталя додає, що Костянтину вже не сила лежати на лікарняному ліжку і він рветься додому. У Рівне.

Тут на Костянтина чекає донечка Софійка, у якої, до речі, сьогодні День народження. Їй виповнилося 5 років.

У хлопця лишилася тільки мама, батьків у Наталі, на жаль, вже немає.

Усім охочим допомогти захиснику

номер картки дружини біця - Наталії Попко 5168 7427 0428 0639 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень