Пора кардинально змінювати життя: яких звичок потрібно позбутися до настання весни?

Поради, які допоможуть вийти зі стану «зимової сплячки»

Тривалий сон

Довгий зимовий сон може приносити лінощі та апатію. Навесні природа прокидається, і людині слід наслідувати її приклад, прокинувшись до нових можливостей та енергії.

Негативні думки

Весна — чудовий час для очищення розуму від негативних думок та турбот. Практика позитивного мислення може призвести до нових можливостей та свіжих поглядів на життя. А якщо постійно прокручувати негативні думки у своїй голові, життя точно не зміниться на краще.

Відмова від активності

Сидіння у закритих приміщеннях може викликати весняну апатію. Позбавтеся звички проводити весь вільний час усередині й натомість насолоджуйтесь активними прогулянками на свіжому повітрі. В ідеалі частіше гуляти зі своїм партнером та знаходити у житті щось хороше.

Безлад у будинку

Навесні настав час позбутися зайвих речей і влаштувати весняне прибирання. Безлад у будинку може створювати хаос в енергетиці, а чистота та порядок запросять до будинку свіжу та легку енергію.

Джерело: Укр.медіа 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень