Понад 300 тисяч використаних презервативів вилучила поліція В'єтнаму. Їх прали і продавали знову (5 ФОТО)

Сексуально ненаситний В’єтнам

[media=199347]

Поліція В'єтнаму конфіскувала близько 345 тисяч (за іншими даними 324 тисячі) використаних презервативів, які очищали і перепродавали під виглядом нових. Про це повідомляє ВВС з посиланням на місцеві ЗМІ.

На кадрах, які транслювали по в'єтнамському телебаченню, зображені сумки, набиті вживаними протизаплідними засобами. Підпільна фабрика знаходилася в будівлі складу в південній провінції Бін Донг.

В'єтнамська поліція вилучила там понад 320 000 використаних презервативів, які планувалося продати повторно нічого не підозрюючим покупцям.

Під час поліцейського рейду в південній провінції Біньзионг на складі було виявлено десятки сумок загальною вагою 360 кг.

Презервативи, які там знаходилися були вимиті, скручені з допомогою дерев'яних фалоімітаторів та перепаковані для повторного продажу.

Поліція заарештувала власницю складу.

Вона розповіла, що їй заплатили $ 0,17 за «відновлення» кілограму використаних презервативів. Невідомо, скільки таких презервативів вже було перепродано на ринку, відзначається в телесюжеті.

Залишається загадкою – як може хтось піти і назбирати 300 тисяч використаних презервативів.

Скільки ж їх там має бути в тому В’єтнамі розкидано довкола?

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень