Понад пів тисячі працівників ХАЕС отримали минулого року соціальну підтримку

Днями відбулася звітна конференція трудового колективу

На Хмельницькій атомній електростанції відбулися щорічна конференція трудового колективу та звітна конференція первинної профспілкової організації. Сторони підбили підсумки виконання колективного договору «НАЕК «Енергоатом» між адміністрацією і працівниками станції за 2021 рік.

Фінансування програм з надання соціальних гарантій і компенсацій працівникам ВП ХАЕС і членам їхніх родин виконано у повному обсязі:

Загалом 2021 року пільги та гарантії надали 555 працівникам на загальну суму 5,16 млн грн, - зазначив генеральний директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра.

Наразі профспілкова організація станції наразі налічує 5704 члени. За звітний період проведено 176 протокольно оформлених засідань профкому, на яких розглянули понад три тисячі питань, безпосередньо дотичних до життєдіяльності підприємства та інтересів кожного працівника.

Значне зменшення звернень по матеріальну допомогу на лікування свідчить про своєчасність і дієвість запровадженого за участю профспілок медичного страхування працівників. У вкрай тяжких ситуаціях (онкологічні захворювання, складні оперативні втручання, імплантація донорських і штучних органів тощо) ми постійно зверталися по допомогу до профспілкового комітету Компанії та ЦК Атомпрофспілки та жодного разу не отримали відмови, за що їм безмежна вдячність, – констатував голова профспілкової організації ХАЕС Михайло Гук.

У 2021 році Енергоатом витратив на соціальний розвиток понад 850 млн грн, що на 20% більше, ніж у 2020-му.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень