Понад 70 вільних лікарів: у Рівному опублікували перелік фахівців, з якими можна укласти декларацію

Лікаря завжди можна змінити

Сьогодні — Всесвітній день сімейного лікаря. Здоров’ям мешканців Рівненщини опікуються майже пів тисячі сімейних лікарів. На одного лікаря припадає близько двох тисяч пацієнтів.

За минулорічними даними середня зарплата лікарів становить 20 тисяч грн, вона залежить від кількості пацієнтів, з якими лікар уклав договір.

 

Загалом на Рівненщині є майже 18 тисяч медичних працівників, близько тисячі з них рятують на фронті життя бійців, повідомили Радіо Трек у департаменті охорони здоров’я у відповіді на запит.

Нагадаємо, обрати свого сімейного лікаря можна самостійно незалежно від місця реєстрації. До прикладу, знайти сімейного лікаря у Рівному можна на сайті міського управління охорони здоров’я, там опублікований перелік фахівців центрів первинної медико-санітарної допомоги. Для того, щоб укласти декларацію, треба через реєстратуру записатися на прийом і мати при собі паспорт та ідентифікаційний код.

Потім записуватися на консультацію до свого лікаря можна онлайн.

Зауважимо, сімейного лікаря завжди можна змінити. Для цього не потрібно нічого пояснювати тому фахівцю, яким хочете припинити співпрацю. Треба просто записатися на прийом до іншого лікаря, який має вільні місця, і переукласти декларацію з ним. У цьому випадку попередня угода буде анульована автоматично.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень