27 грн на добу і батьків теж годують: про харчування у міській дитячій лікарні Рівного (ФОТО)

Хоча пацієнти кажуть інше

Дітям віком до 1 року, які перебувають на стаціонарному лікуванні у міській дитячій лікарні Рівного, їсти не дають. Також не передбачене харчування для батьків, які супроводжують дитину, якщо у них рівненська прописка. Такий допис нещодавно опублікували у соцмережах.

Про це ми писали тут: 

«Дітям до 1 року – їжі немає»: у медзакладі Рівного – скандал

Радіо Трек звернулося до керівника медзакладу Миколи Надєйка з офіційним запитом, бо телефоном повідомити цю інформацію він не міг. 

Ми з'ясували, що харчування для малюків дійсно не передбачене. Мовляв, діти цієї вікової категорії мають особливості харчування і страви для них не можуть бути загальними.

А от щодо харчування супроводжуючих осіб, то Микола Надєйко сказав, що безкоштовним харчуванням забезпечують усіх, не залежно від прописки.

Микола Надєйко

Вартість їжі на добу коштує 27 грн 60 копійок. Цього року на харчування пацієнтів та супроводжуючих осіб передбачено у бюджеті лікарні майже пів мільйона гривень.  

Тим часом до нашої редакції надходять такі повідомлення: 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень