Лікарня, що виглядає як 5-зірковий готель, є в Україні (ФОТО)

І це - незважаючи на війну

Лікарня, що виглядає як 5-зірковий готель, є у містечку Тростянець на Сумщині. Там побувала журналістка з міста Прилуки на Чернігівщині Юлія Шкурат і поділилася враженнями у Фейсбуці. Її текст подаємо без змін:

Yulia Shkurat  Коли я переступила поріг Тростянецької лікарні у мене без перебільшень відвалилася щелепа! Це «Rixos Premium»!

 

Умови тут кращі, аніж в передових столичних клініках. Хотілося роззутися, бо все навколо виблискує і сяє, а задушливий лікарняний запах узагалі відсутній!

 

Перебування в палатах, а вони всі VIP - з душовими, санвузлами, телевізорами, що нагадують готельні номери, абсолютно безкоштовне. 

 

Обладнання найсучасніше!

 

За словами журналістки, таку красу в лікарні створили за 3 роки. Переймали європейський досвід, роблячи акцент на сервісі. 

І навіть після обстрілу рашистами, пише Юлія Шкурат, лікарню вже майже повністю відновили. Хоча Тростянець місяць був під окупацією.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень