«Помітно схудла»: важкохвора Кейт Міддлтон вперше з'явилася на публіці (ФОТО/ВІДЕО)

Як сьогодні виглядає принцеса Уельська

Принцеса Уельська вперше з'явилася на публіці після того, як стало відомо, що вона хворіє на рак. Кейт Міддлтон спостерігала за церемонією винесення прапора з вікон кабінету генерал-майора разом зі своїми трьома дітьми, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї, пише The Guardian

Кейт була одягнена в білу сукню з морськими деталями, посміхалася та розмовляла зі своїми дітьми в кареті перед тим, як вони прибули на парад кінної гвардії у Вайтхоллі.

Також принцеса Уельська одягла брошку Ірландського гвардійського полку, а натовпи вітали її, коли вона виходила з Букінгемського палацу. 

Перед заходом Кейт зробила заяву, в якій заявила, що з нетерпінням чекає на парад з нагоди дня народження Короля на цих вихідних. 

— Я вчуся бути терплячою, особливо в умовах невизначеності.

 

Сприймаю кожен день таким, яким він є, прислухаюся до свого тіла і дозволяю собі взяти такий необхідний час для зцілення, - зазначила вона.

Як пише The Washington Post, Кейт повідомила, що «робить значний прогрес» у лікуванні раку. За словами принцеси, її лікування буде тривати ще декілька місяців. 

Також повідомлялось, що королівська особа не була присутньою на публічних заходах ще з грудня.

Його Величність радий, що принцеса зможе відвідати завтрашні заходи, і з нетерпінням чекає на всі елементи цього дня, - йдеться в заяві Букінгемського палацу.

Крім того, Кейт Міддлтон запевнила, що сподівається відвідати кілька публічних заходів впродовж літа. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень