Всього 400 г цього овочу на тиждень знижує ризик розвитку раку

Йдеться про моркву

Вчені встановили, що споживання моркви у сирому та приготовленому вигляді знижує ризик розвитку раку. Це показав метааналіз 198 наукових праць за участю понад 4,7 млн пацієнтів.

У середньому 400 г моркви на тиждень знижує ризик розвитку онкозахворювань приблизно на 20%.

Вчені підкреслюють, що позитивний вплив вживання моркви був стійким і не залежав від типу онкозахворювань або країни, в якій проводили дослідження.

Тому вчені рекомендують обов’язково їсти моркву.

Джерело: tandfonline.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень