Всього 400 г цього овочу на тиждень знижує ризик розвитку раку

Йдеться про моркву

Вчені встановили, що споживання моркви у сирому та приготовленому вигляді знижує ризик розвитку раку. Це показав метааналіз 198 наукових праць за участю понад 4,7 млн пацієнтів.

У середньому 400 г моркви на тиждень знижує ризик розвитку онкозахворювань приблизно на 20%.

Вчені підкреслюють, що позитивний вплив вживання моркви був стійким і не залежав від типу онкозахворювань або країни, в якій проводили дослідження.

Тому вчені рекомендують обов’язково їсти моркву.

Джерело: tandfonline.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень