Всього 400 г цього овочу на тиждень знижує ризик розвитку раку

Йдеться про моркву

Вчені встановили, що споживання моркви у сирому та приготовленому вигляді знижує ризик розвитку раку. Це показав метааналіз 198 наукових праць за участю понад 4,7 млн пацієнтів.

У середньому 400 г моркви на тиждень знижує ризик розвитку онкозахворювань приблизно на 20%.

Вчені підкреслюють, що позитивний вплив вживання моркви був стійким і не залежав від типу онкозахворювань або країни, в якій проводили дослідження.

Тому вчені рекомендують обов’язково їсти моркву.

Джерело: tandfonline.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

У Рівному загубилася собака Луна

У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925

У Рівному шукають власників загублених ключів

Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415

Більше оголошень