Якщо ви відчуваєте цей запах усюди — терміново перевіртесь на онко

Перші «дзвіночки» можуть виявитися тихими та непримітними

Щороку мільйони людей по всьому світу чують у кабінетах лікарів невтішний діагноз — рак. За статистикою у 2022 році рак діагностували у більш ніж у 19 млн жителів планети й більша частина з них перебували вже на III та IV стадіях, коли лікування вже було складним та малоефективним.

Ракові клітини можуть з'явитися абсолютно в будь-якій частині тіла, тому, чим раніше їх вдасться виявити, тим легше буде їх «знешкодити», поки вони не перетворилися на метастази.

Лікарі нагадують про основні симптоми раку:

  1. Почуття постійної втоми

  2. Постійно підвищена температура тіла

  3. Поганий апетит і різка втрата ваги

  4. Ущільнення в м'яких тканинах чи залозах

  5. Збільшення лімфовузлів

  6. Біль в тілі та голові

  7. Втрата координації

  8. Зміна розміру або кольору родимих ​​плям.

Цей список можна продовжувати, адже кожен вид раку має свої особливі «сигнали». І от нещодавно лікарі знову забили на сполох. Річ у тім, що за останні роки почастішали випадки, коли пацієнти масово почали скаржитися на дивну проблему...

Так, саркому (рак у сполучній тканині. - прим. ред. ), лімфому (рак у лімфатичній системі. - прим. ред. ), гліому (рак головного мозку. - прим. ред.) і деякі інші види раку може поєднувати один дивний симптом, який багато хто помилково списує на наслідки Covid-19.

Йдеться про запах горілого - горілої гуми, горілих тостів... Будь-чого горілого...

В медицині вже є описані випадки, коли люди скаржилися, що вони всюди відчувають запах чогось горілого. Запах буквально переслідував їх. У всіх цих людей виявили тяжку форму раку головного мозку - гліобластому.

Тому, фахівці нагадують - подібні симптоми ігнорувати не можна в жодному разі!

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень