На Рівненщині помер військовий, якому стало зле на полігоні (ПОДРОБИЦІ)

Це сталося у вівторок, 19 вересня

46-річний військовий, призваний з Чернівецької області, раптово знепритомнів.  

Детальніше розповідає начальник прес-центру оперативного командування «Захід» Анатолій Прошин:

Попередньо встановлено, що близько 10.30 години 19 вересня під час проведення занять з вогневої підготовки на Рівненському полігоні солдат, який призваний на збори, знепритомнів та впав.

 

Після надання першої медичної допомоги зразу медичним автомобілем військовослужбовець був доставлений до реанімаційного відділення Рівненського військового госпіталю. На жаль, всі проведені реанімаційні заходи належного результату не дали.

За словами Анатолія Прошина, попередньою причиною зупинки серця у військовослужбовця медики називають раптову коронарну смерть. Решту обставин з’ясовують. Призначено службове розслідування. Більше про причини смерті можна буде говорити після проведення розтину.

Анатолій Прошин каже, що військовий, який помер, раніше брав участь в АТО, після чого його зарахували до оперативного резерву. На Рівненський військовий полігон він потрапив, оскільки був призваний на місячні збори для військовослужбовців-резервістів. За висновками медичної комісії, був придатним для військової служби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень