Полковник ЗСУ припустив, коли росія може здійснити нову масовану атаку, та назвав ціль

Що робитиме путін, коли закінчаться ракети

За спостереженнями росія обстрілює Україну 1 раз на 2 тижні. На думку полковника запасу ЗСУ Романа Світана, окупанти можуть завдати ще кілька масованих ракетних ударів. Ціль ворога - критична інфраструктура

Про це військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник запасу ЗСУ Роман Світан розповів 24 каналу.

Він наголосив, що передислокація стратегічних бомбардувальників з аеродрому в Енгельсі після «бавовни» жодним чином не впливатиме на ухвалення рішень щодо здійснення нових масованих обстрілів. Втім, будуть складнощі з підготовкою та певних маршрутів руху ракет – вони можуть бути змінені. Ба більше, є велике питання у доцільності цих масованих ударів, якщо українська система протиповітряної оборони збиває понад 50% ракет.

— Це вже як політичне керівництво росії ухвалить рішення.

 

Вони можуть поставити завдання до нуля випустити всі ракети, які мають, і військові виконають наказ, – зауважив полковник запасу ЗСУ.

Що робитиме путін, коли закінчаться ракети

Військовий експерт вважає, у росії вистачить ракет ще на п’ять-шість великих масованих ударів. Після цього, на його думку, у путіна залишиться два виходи:

  • ще більша ескалація, аж до застосування ядерної зброї;
  • перехід до позиційної війни.

Зауважимо, що керівник української розвідки Кирило Буданов також вважає, що у рф залишилися ракети лише для декількох масштабних атак, після чого «вони вийдуть у повний нуль».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень