Поліція розшукує волонтера з Рівненщини, який під Києвом потрапив під обстріл і ЗНИК

Він зі Здовбиці

Два дні тому автомобіль з рівненськими волонтерами, який віз гуманітарний вантаж у Київ, обстріляли російські окупанти. Про це повідомив міський голова Олександр Третяк. Один з водіїв отримав важкі поранення, інший – легші.

- Відправляли авто швидкої допомоги для того, щоб тяжко пораненого водія терміново доставили додому. Він був прооперований у Радомишлі. Зараз його життю та здоров'ю нічого не загрожує він вже в Рівному, — розповів Олександр Третяк.

Проте інший волонтер — Михайло Супрун, який родом зі Здовбиці, зник. Відомо, що під час обстрілу він виїжджав із зони обстрілу і зник біля Бородянки. Правоохоронці наразі його розшукують.

Він їхав білому на Volkswagen T4. Автівка була обклеєна червоними хрестами. Усім, хто має якусь інформацію про волонтера, просять повідомляти на лінію 102.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень