«Вам практично – ніщо не загрожує»: Арестович закликав Рівненщину повертатися до роботи (ВІДЕО)

Щоб «кувати Перемогу в тилу». Це ж стосується й – усієї Західної та Центральної України

Арестович уміє здивувати. Сьогодні він звернувся до мешканців Західної України, заявивши, що їм практично ніщо вже не загрожує, бо ворог тут завдає ударів лише по аеродромам.

Таким чином радник керівника Офісу президента Олексій Арестович закликав жителів заходу та центру України повертатися до нормальної соціально-економічної діяльності.

За його словами, Україна критично потребує відновлення економіки, і в цьому плані вся надія зараз на регіони, які знаходяться в тилу.

Відповідне звернення опубліковане у нього у Facebook та в Ютьюбі:

«Вам не здається, що на західній та в центральній Україні, що час вже виходити з режиму «свята непослуху» й запускати економіку? Малу хоча б. Магазини маленькі, підприємства маленькі, інші робочі місця тощо.

 

Тому що ми 17-й день стрибаємо радісно як маленькі діти, у яких дорослі пішли, і можна нічого не робити. Але якщо ми так продовжуватимемо, то з економікою настане швах», – наголосив Арестович.

Він також зазначив, що Україна має дві проблеми: фронт і тил:

«Ви зараз – тил. Тил – це друга за важливістю тема після фронту. Тил – це не там, де люди відсиджуються, а тил – там, де люди забезпечують і працюють на фронт».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень