Поки чоловік не випив: 5 способів використання горілки в побуті

Так завжди робили наші бабусі

Горілка – ідеальний помічник для вирішення побутових проблем. З неї не лише роблять натирання та настоянки, а й використовують під час прибирання та обслуговування різних предметів.

Де у побуті можна використовувати горілку?

  • Під час травм та ушкоджень

З’єднавши у рівних частинах горілку і воду, налийте суміш у міцні поліетиленові пакети і у вас вийдуть холодові компреси. Їх можна використовувати у поїздках, як знеболююче при ударах.

  • Боротьба зі шкідниками

Для виведення плодових мошок з кухні слід змішати 30 мл горілки, 3-4 краплі рідини для миття посуду і 400 мл води. Сумішшю потрібно протерти місця, де полюбляють сідати комахи.

  • Пліснява

Від цвілі у ванній може допомогти горілка, змішана з водою. Потрібно змішати в пульверизаторі горілку з водою зі співвідношення 1:1. Розпорошити суміш на уражені ділянки, залиште на 10 хвилин і змийте чистою водою.

  • Бритва

Якщо опустити бритву після використання у склянку з горілкою, вона буде продезінфікована і прослужать довше.

  • Скло

Лінзи окулярів добре очищати від плям та відбитків пальців. І позбудетесь жирних слідів, і бактерій не буде. Це допоможе запобігти інфекціям очей.  

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень