Універсальні: сонцезахисні окуляри, які пасують усім (ФОТО)

Над ними час не має влади

Прихильники модних трендів щороку оновлюють свою колекцію аксесуарів. На почесному місці – протисонцеві окуляри. Влітку це не тільки данина моді, але й необхідність.

Зважаючи на тенденції щодо скорочення споживання дедалі більше інфлюенсерів обирають моделі, які виглядатимуть однаково стильно й кілька сезонів поспіль. Особливо якщо річ якісна та коштувала чимало.

Експерти стверджують, що окуляри у черепаховій оправі – саме та універсальна модель, яка роками не виходить з моди, та й пасує переважно усім.

Від моменту появи окуляри в черепаховій оправі підкреслювали статус їхнього власника. Адже спершу їх справді робили з панцерів черепах. Втім, задля збереження популяції черепах, від цієї практики відмовилися у 1970-х.

Дизайнери почали використовувати пластик і малюнок панцира черепахи. Такі окуляри стали доступними та заполонили серця мільйонів прихильників по всьому світу. З часом вони перетворилися на безсмертну класику.

Вони пасують практично усім, підходять до будь-якої нагоди та вбрання. Можна обрати форму, що найкраще пасує вашому обличчю й користуватися ними роками.

Джерело: ProstoWay

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень