Показників лічильників у квитанціях за газ так і не буде, - «Нафтогаз» пояснив чому

Квитанції компанія розсилає щомісяця після 20 числа

Українці продовжують обурюватися відсутністю паперових квитанції й донині не всі можуть звикнути до користування електронними кабінетами. Нагадаємо, близько 12 мільйонів споживачів у травні стали клієнтами «Нафтогазу». Крім того, українців обурює той факт, що у квитанціях немає показників лічильників, а вказано лише спожитий за місяць обсяг газу.

«Нафтогаз» на такі коментарі у соцмережах відреагував та нагадав, що показання лічильників, як і раніше, приймає компанія, яка займається транспортуванням газу безпосередньо до споживачів, обслуговує газові мережі, а також обслуговує лічильники газу та періодично звіряє їхні показання, тобто облгаз.

Таким чином саме облгаз відповідає за правильну передачу показань лічильників від клієнтів. А «Нафтогаз» оперує виключно обсягом споживання, щоби потім порахувати плату за газ.

Тому в паперових рахунках від нашої компанії вказується лише отриманий від оператора ГРС обсяг газу, показники лічильника зберігаються безпосередньо в оператора ГРС, - наголосили у відповіді Нафтогазу.

Нагадаємо, що облгазу збирають показники лічильників у споживачів, і запевняють, що для правильного нарахування показники необхідно передавати до 5 числа щомісяця.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень