Поділ країни на карантинні зони: які заклади можуть закрити на Рівненщині з 1 серпня

Розповіли в облдержадміністрації

Фото ілюстративне

Задля уникнення нових піків захворювання на коронавірус в Україні Міністерство охорони здоров'я ухвалило рішення про поділ країни з 1 серпня на чотири карантинні зони.

Рішення щодо поділу ухвалюватиме Національна комісія з питань ТЕБ та НС. За словами заступника голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна, нині не відомо, до якої зони належатиме Рівненщина. Однак на сьогодні область перебуває на межі «жовтої» та «оранжевої» зони.

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Так, якщо Національна комісія з питань ТЕБ та НС встановить на Рівненщині «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу, то згідно з вимогами постанови Кабміну від 22 липня можливо буде заборонена діяльність окремих закладів.

В області можуть тимчасово зупинити роботу  торгово-розважальних комплексів та фітнес-центр, які на сьогодні працюють.

Нині звернулися до керівництва цих закладів з проханням посилити контроль за використанням засобів індивідуального захисту та дезінфікування приміщень, – зауважив Сергій Подолін. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень