«Поцілував дружину і дітей. Та полетів на роботу». Віталій Коваль про ранок 24 лютого (ВІДЕО)

«Першу емоцію, яку відчув – злість на «сусіда»» (с)

Ранок 24 лютого рік тому у голови Рівненської облдержадміністрації розпочався із дзвінка начальника служби безпеки області. Це була 4 година. Очільник СБУ повідомив, що почалася повномасштабна фаза війни, ділиться спогадами Віталій Коваль.

- Пригадую своє 24 лютого 2022. Четверта ранку. Дзвінок керівника СБУ в Рівненській області. «Віталій Станіславович, росія почала широкомасштабне вторгнення в Україну…, - пригадує очільник ОВА. 

Він у цей час був вдома з сім’єю, одразу скликав своїх заступників та силовиків. Перша нарада у Рівненській ОДА була вже о пів на 6 ранку. Також Віталій Коваль розповів, з якими думками виходив із дому:

- Першу емоцію, яку відчув – злість на «сусіда». Потім швидко підняв усіх причетних на ноги. Поцілував дружину і дітей. Та полетів на роботу. 

Очільник області каже, що розгубленості не було, було відчуття того, що дуже багато треба зробити. Того дня Рівненська обласна і районні держадміністрації стали військовими адміністраціями. На Рівненщині, як і по всій Україні, запровадили комендантську годину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень