«Поцілував дружину і дітей. Та полетів на роботу». Віталій Коваль про ранок 24 лютого (ВІДЕО)

«Першу емоцію, яку відчув – злість на «сусіда»» (с)

Ранок 24 лютого рік тому у голови Рівненської облдержадміністрації розпочався із дзвінка начальника служби безпеки області. Це була 4 година. Очільник СБУ повідомив, що почалася повномасштабна фаза війни, ділиться спогадами Віталій Коваль.

- Пригадую своє 24 лютого 2022. Четверта ранку. Дзвінок керівника СБУ в Рівненській області. «Віталій Станіславович, росія почала широкомасштабне вторгнення в Україну…, - пригадує очільник ОВА. 

Він у цей час був вдома з сім’єю, одразу скликав своїх заступників та силовиків. Перша нарада у Рівненській ОДА була вже о пів на 6 ранку. Також Віталій Коваль розповів, з якими думками виходив із дому:

- Першу емоцію, яку відчув – злість на «сусіда». Потім швидко підняв усіх причетних на ноги. Поцілував дружину і дітей. Та полетів на роботу. 

Очільник області каже, що розгубленості не було, було відчуття того, що дуже багато треба зробити. Того дня Рівненська обласна і районні держадміністрації стали військовими адміністраціями. На Рівненщині, як і по всій Україні, запровадили комендантську годину.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень