Починається новий етап війни: Коли росіяни почнуть відступати

Військовик дав пояснення

Командир стрілецької роти батальйону територіальної оборони ЗСУ Ігор Мазур розповів, що цьогорічне літо буде дуже важким, але після цього очікується перелом у війні.  

Я думаю, це станеться якщо не в другій половині цього року, то в першій половині наступного. Почнеться інший етап, коли ми почнемо вже бити ворога, а він почне відступати, – розповів Ігор Мазур.

Він додав, що зараз в України є прекрасний шанс у цій війні перемогти, щоб рухнула російська імперія.

Я думаю, за нашого життя це все станеться і буквально у найближчі рік-два ми побачимо, як росія перестане бути імперією, а стане просто московією.

 

Я думаю, що її роззброять, заберуть ядерну зброю і буде такий період, як у 90-х, коли росію підгодовували «ніжками Буша», бо вони самі вже майже нічого не могли, – каже військовик.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень