Авто не у військових: Стало відомо, хто відшкодує кошти за зниклий Mitsubishi вчителя з Рівного (ВІДЕО)

На початку війни такі ситуації ставалися доволі часто

Вчитель з Рівного шукає авто, яке два роки тому патрульні поліцейські вилучили на ЗСУ.

На початку війни чоловіка зупинили за підозрою у вживанні алкоголю чи наркотиків. І попри те, що «Драгер» не показав сп’яніння, автомобіль забрали. Машину нібито передали на потреби однієї з військових частин, однак та не прийняла її на баланс, де ж зараз автомобіль – невідомо, повідомляє ТСН.

Поки триває слідство у патрульній поліції області не коментують ситуацію.

Адвокат потерпілого Юрій Клекотка у коментарі для Радіо Трек розповів, що було відкрите кримінальне провадження за статтею 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), однак складу злочину у діях поліції не знайшли.

- Шансів повернути автомобіль немає. Втім, потерпілий разом з адвокатом готуватимуть позов до Рівненської ОВА, яка мала передати автомобіль військовій частині, у якому вимагатимуть повернення коштів за зниклу автівку.

Оскільки раніше ОВА оцінила авто лише у половину вартості, потрібно буде провести переоцінку транспортного засобу, зважаючи на рік випуску, модель та середні ринкові ціни. Додамо, що йдеться про Mitsubishi Outlander 2017 року випуску вартістю приблизно 17 200 доларів.  

Юрій Клекотка також зауважив, що неправомірні відчуження авто під час війни в Україні й на Рівненщині зокрема – це не рідкість. Найбільше таких ситуацій було у 2022 році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень