У Рівному створять бізнес-коворкінг: Що там буде

Всі роботи мають виконати цього року

Фото з google maps
Фото з google maps

Муніципальний бізнес-коворкінг вартістю понад 35 мільйонів гривень створять у Рівному.

Облаштують його внаслідок реконструкції приміщення на вулиці Поштовій, де проводять сесії міської ради. Як повідомили Радіо Трек у департаменті економічного розвитку, у приміщені буде  відділення ЦНАПу, офіс енергоефективності, конференц-зал, приміщення для проведення переговорів та open space простір для тимчасового розміщення новостворених та релокованих бізнесів.

Попередньо відомо, що роботи планують завершити до кінця вересня цього року. Поки ж місто шукає компанію, яка виконуватиме роботи з реконструкції. 

Нагадаємо, торік Рівне здобуло перемогу в конкурсі місцевих ініціатив в межах Проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», яку реалізує ПРООН та фінансує уряд Німеччини.

Перевагу надавали проєктним ініціативам щодо переобладнання комунальних приміщень для приймання місцевих і переміщених малих та середніх підприємств, а також забезпечення обладнанням ділової інфраструктури.

Загальна вартість реалізації проєкту становить понад 35 млн грн, з яких внесок ПРООН – 26 683 245 грн, а виділена сума фінансування з бюджету Рівненської міської територіально громади становить 4 201 488 грн. Однак з бюджету громади мають виділити ще додаткові на реалізацію проєкту. Нині триває розрахунок потреби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень