Після вимоги ГО «Рівне Разом» пільговий проїзд у місті відновили (ФОТО)

Вимога підкріплена тисячами підписів рівнян

Після вимоги громадської організації «Рівне Разом», підкріпленої тисячами підписів рівнян, пільгові перевезення у місті відновили.

Нагадаємо, безкоштовний проїзд у громадському транспорті для пільгових категорій населення міська влада скасувала з початку карантину.

І до сьогодні Рівне залишалось чи не єдиним обласним центром у Західній Україні, де пільговики не могли скористатися правом на безкоштовний проїзд.

Майже тиждень тому громадська організація «Рівне Разом» відгукнулася на прохання рівнян та подала вимогу до міської влади скликати комісію ТЕБ і НС, аби чиновники ухвалили рішення про відновлення безоплатного проїзду. Разом з тим, на підтримку цієї вимоги активісти «Рівне Разом» розпочали збір підписів.

Голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян

За кілька днів зібрали понад п'ять тисяч підписів рівнян.

- Дуже добре, що міська влада нарешті почула рівнян, і нехай під тиском громадськості, після того, як ми передали нашу вимогу з 5 000 підписів рівнян, але все ж ухвалила відповідне рішення.

 

Відзавтра пільговики – а це пенсіонери, люди з інвалідністю, учасники АТО – зможуть знову їздити безкоштовно у громадському транспорті, - коментує ситуацію голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень