Митрополит Епіфаній нагородив грамотою голову рівненської громадської організації

Благодійника Віктора Шакирзяна

Грамоту від митрополита Київського і всієї України Епіфанія голові громадської організації «Рівне-разом», керівнику ТОВ «Захід-трансбуд» Віктору Шакирзяну вручив архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон.

Це відбулося на свято Трійці під час служби у Свято-Покровському Соборі. Вручаючи грамоту за заслуги перед помісною Українською Православною Церквою, архієпископ Іларіон сказав:

Особисто від себе, від наших парафіян, від братії Гурбинського монастиря ми хочемо подякувати також цьому благодійнику, жертводавцю, справжньому другу Віктору Шакирзяну.

 

Він підтримує Православну Церкву України у непростий для неї час. Завдяки йому було зроблено реконструкцію Свято-Воскресенського чоловічого монастиря на повстанських могилах, що у Гурбах.

Архієпископ Іларіон вручає грамоту Віктору Шакирзяну

Віктор Шакризян не приховував, що його переповнюють емоції. Адже це його перша така значна нагорода. Тож, підкреслив, він вважає її особливою. І додав:

Хочеться ще більше допомагати, робити хороші справи, показувати приклад іншим, щоб люди так само допомагали і робили хороші справи.

Віктор Шакирзян

Намісник Гурбинського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря, архімандрит Онуфрій, вітаючи благодійника з нагородою, зазначив:

Хочеться сказати одне: щоб інші люди дивилися на ті добрі справи, які робить Віктор Шакирзян. А ми будемо своїми силами і молитвами завжди їх підтримувати, якщо вони будуть цього потребувати.

Віктор Шакирзян у відповідь на це пообіцяв, що і надалі підтримуватиме православну церкву України, Збройні Сили та спільно з громадою міста втілюватиме соціально значущі проєкти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень