Дитячій лікарні подарували нове реанімаційне та діагностичне обладнання (ФОТО)

Ініціатива належить Віктору Шакирзяну

Віктор Шакирзян зробив подарунок, якого потребувала Рівненська обласна лікарня. До Дня медичного працівника, Голова громадської організації «Рівне Разом» подарував сучасне та високоефективне обладнання. Воно дозволить проводити якісну діагностику та моніторинг стану маленьких пацієнтів та швидко обирати оптимальні методи лікування.

Рівненська обласна дитяча лікарня

Щороку приймає понад 12,5 тисяч маленьких пацієнтів

Та проводить близько п’яти з половиною тисяч операцій. Тому потребує якісного обладнання.

Постійно, підтримує заклад громадська організація «Рівне Разом», яку очолює Віктор Шакирзян. До дня медичного працівника благодійники передали лікарні газовий аналізатор крові, аналізатор електролітів, монітори спостереження за важкими пацієнтами та кисневі концентратори. Техніка німецького та італійського виробництва, тож, висоточна і надійна у експлуатації.

Віталій Бойко, головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні…

Вартість обладнання, подарованого лікарні, в межах 850-ти тисяч гривень

Це суттєва підтримка для лікування і виходжування наших маленьких хворих пацієнтів. Я дякую від себе особисто і від всього колективу Віктору Шакирзяну за такий потужний вклад у вигляді обладнання для обласної дитячої лікарні. Ми сьогодні щасливі, ми раді, ми задоволені. Тому що якість цього обладнання надзвичайно-надзвичайно важлива»

[media=186445]Медичну техніку встановлять у двох відділеннях реанімації обласної лікарні, де допомагають дітям віком від місяця до 18-ти років. Тутешні медичні працівники відзначають високий клас якості переданого обладнання і зазначають, що саме цього обладнання лікарні бракувало.

Любов Філик, заступник головного лікаря з медичної частини Рівненської обласної дитячої лікарні…

Це обладнання життєво необхідне

Бо завдяки йому, ми можемо оперативно отримати показники стану дитини на даний час, знаючи стан електролітний і газовий в крові можна адекватно підбирати штучну вентиляцію легень, можна коригувати її параметри. І газовий аналізатор (тобто аналізатор газів крові), і слідкуюча апаратура, монітори пацієнтів, вони саме для того, щоб відстежувати стан пацієнтів і вживати дій для корекції штучної вентиляції легень. Ну і само собою, що концентратор кисневий – він для якісної кисневої підтримки пацієнтів і до тепер, придбати його, у обласної дитячої лікарні, можливості не було”. 

Віктор Шакирзян підтримує обласну лікарню вже багато років. Раніше допомагав обладнанням, ремонтами палат та відділень, з початку пандемії коронавірусу – засобами індивідуального захисту.

Голова громадської організації «Рівне Разом» переконаний: заклад, у якому лікують дітей, потребує особливої уваги. Саме тому докладатиме максимум зусиль, щоб забезпечити дитячу лікарню найкращим обладнанням і у майбутньому.

Віктор Шакирзян, голова ГО «РівнеРазом»:

“Сьогодні ми  допомагаємо багатьом медичним закладам. В даному випадку придбане медичне обладнання дасть можливість якісно діагностувати різноманітні захворювання, а реанімаційні прилади моніторингу стану пацієнта дозволять швидко реагувати на будь-які зміни його стану і більш ефективно рятувати життя дітей.  Ми завжди намагаємось по можливості допомагати саме дитячим лікувальним закладам, адже діти - це майбутнє нашого міста і нашої країни.

Підтримка Рівненської обласної дитячої лікарні з боку громадської організації «Рівне Разом» та Віктора Шакирзяна на цьому не завершується обіцяє меценат. На часі, спільно з медиками міста розробляється відразу кілька подібних благодійних акцій. Віктор Шакирзян запевняє життя і здоров'я дітей були, є і будуть головним його пріоритетом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень