Пішов «з молотка» за 10 хвилин: київський «Більшовик» продали за 1,4 мільярда гривень   

Торги були швидкими

Напередодні на аукціоні за 1,429 млрд грн продали АТ «Перший київський машинобудівний завод» (ред. - «Більшовик»).

Стартова ціна заводу становила 1,39 млрд гривень. В торгах брали участь 3 учасники. Відомо, що вже за 10 хвилин  після початку аукціону переможцем стала компанія «Дженерал Комерс».

Товариство зареєстроване у 2018 році у Києві. За даними YouControl, компанія займається неспеціалізованою гуртовою торгівлею. «Дженерал Комерс» пов'язана із групою UFuture Василя Хмельницького та Андрія Іванова, повідомляє Економічна правда.

«Дженерал комерс» має 10 днів на підписання договору, а також 30 днів для сплати суми та отримання схвалення Антимонопольного комітету. Після цього 100%  акцій перейдуть на рахунок покупця.

У Фонді держмайна заявили, що покупець має право перенести виробничі потужності заводу на його філію у Жашкові, що на Черкащині. Що саме буде на місці заводу, поки невідомо, повідомляє BigKyiv.

Завод «Більшовик», який був заснований наприкінці 19 століття, виробляв устаткування для цукроварень. В останні роки він накопичив борги на майже 500 млн грн, а щороку в середньому приносить збитку на 20 млн грн.

 

Основний актив «Більшовика» – це 35 гектарів неподалік центру столиці вздовж проспекту Перемоги.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень