РЕНОМЕ побудувала найбільший завод кормових добавок в Україні (ФОТО)

Який допоможе вирішити ще й екологічну проблему

Вчора, 23 червня, офіційно відкрили перший в Україні завод-гігант з переробки  відходів тваринництва - Feednova. Підприємство розташоване у м. Буськ Львівської області.

Цей проєкт - результат співпраці групи компаній «Ефективні інвестиції», нідерландської компанії «Mada Participations B.V.», UMG Investments та генерального підрядника з Рівного РЕНОМЕ ЄВРОБУД.

На заводі будуть виробляти високопротеїнові кормові добавки для сільськогосподарських і домашніх тварин. Крім того, продукти перероблювання сировини другої категорії слугуватимуть клієнтам у якості високоефективних органічних добрив або можуть бути використані як альтернативне паливо та для виробництва біодизеля.

Feednova у фактах:

  • перший в Україні незалежний майданчик, що прийматиме сировину від аграрних підприємств регіону;
  • розв'яже екологічну проблему - безвідповідального відношення до відходів тваринного походження;
  • буде переробляти понад 220 тонн сировини на добу;
  • працюватиме згідно з міжнародними стандартами якості GMP+, HAСCP, ISO 9001:2015, контролюватиме якість кінцевого продукту та розділятиме його за категоріями й походженням;
  • створюватиме якісні кормові добавки для споживачів України та світу.

Площа заводу складає більше 9 Га. У проєкт інвестовано понад 20 млн доларів США.

Сучасне підприємство має відповідати викликам суспільства, дотримуватися правил охорони навколишнього середовища і сприяти економічному розвитку регіону.

 

Радий, що такі проєкти починають з'являтися на території нашої держави, а також можливості долучитися до їх створення, - зазначив директор РЕНОМЕ ЄВРОБУД Андрій Моніч.

На будівельному майданчику РЕНОМЕ ЄВРОБУД виконувала роботи монтажу несучих металевих конструкцій покриття; влаштування очисних споруд, технологічного обладнання, інженерних мереж газо- та електропостачання, вентиляції, кондиціонування  повітроочищення, оздоблення тощо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень