У Рівному знайшлось багато охочих орендувати Будинок побуту. «Моріону» він не дістанеться?

Міський голова Олександр Третяк повідомив про це в ефірі Радіо Трек

Будинок побуту у Рівному. Фото з сайту Чарівне.
Будинок побуту у Рівному. Фото з сайту Чарівне.

Напередодні Великодня стало відомо про те, що підприємців виселяють з Будинку побуту. ФОПи винаймали приміщення в орендаря, а не в міста. Про це повідомила начальниця відділу міського управління комунальною власністю Ірина Борисова:

Вони, підприємці, укладали угоду про суборенду приміщень з ПП «Моріон». І саме у «Моріону» закінчився договір оренди, який не передбачав пролонгації.

 

А повідомити про виселення орендаря управління має право протягом місяця з часу закінчення угоди, тобто у цьому разі – до 28 травня.

 

Бо 28 квітня час дії угоди скінчився. Суборендарів повідомити про це мав орендар.

На питання «Що буде далі з Будинком побуту?» Ірина Борисова відповіла:

Нині готуємо документи для виставлення його на аукціон на право оренди.

Олександр Третяк. Фото - Радіо Трек.
Олександр Третяк. Фото - Радіо Трек.

Інформацію про те, що питання вирішать до кінця цього тижня в ефірі Радіо Трек підтвердив міський голова Олександр Третяк:

Дійсно до 3 травня будинок побуту був в оренді в одного підприємця. Відповідно, ті хто там працювали, брали приміщення у суборенду. У орендаря завершився термін дії договору оренди.

 

Питання оренди ми вирішимо до кінця цього тижня. Оголошуємо торги, або будівлю орендуватиме цей же підприємець, або хтось інший. Бо є багато претендентів, які хочуть брати участь у торгах.

 

Тобто охочих орендувати це приміщення. Я розумію, люди занепокоєні такими змінами. Але у міської влади немає планів зносити там той будинок. Ми просто оголосимо новий аукціон на право оренди.

Нагадаємо, 4 роки тому у місті відкрито говорили про те, що Будинок побуту хочуть продати. Втім, до цього не дійшло. У квітні 2017 року договір оренди з «Моріоном» продовжили якраз до травня 2021 року.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень