На Рівненщині пустять з молотка 20 будівель. Купити їх може будь-хто

Торги пройдуть незабаром у межах малої приватизації

На Рівненщині виставлено на приватизацію 20 будівель. Більшість із них – нежитлові.

Взяти участь в аукціонах, які готуються у межах малої приватизації, може кожен охочий. Нові пропозиції з’являються щотижня, розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За його словами, головна мета малої приватизації - знайти власників, які зможуть дати нове життя об'єктам. Переконаний, що це сприяє розвитку малого та середнього бізнесу, гарантує появу нових робочих місць, зростання надходжень до місцевого та державного бюджетів, - наголошує очільник краю.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль

Відповідно до закону, до малої приватизації належать активи, вартість яких не перевищує 250 млн грн. Але здебільшого на продаж виставляються значно дешевші лоти - окремі будівлі та автомобілі, і лише іноді – цілі майнові комплекси та підприємства.

Трапляються, до прикладу, такі об'єкти, як будівля площею майже 500 м² у місті Березне, аукціон по якій відбувся 5 травня.

Продаж об’єктів проходить онлайн – у системі «Прозоро.Продажі», що гарантує доступ до аукціонів для всіх охочих та виключає можливість маніпуляцій.

Додамо, що переважно участь у приватизаційних аукціонах беруть підприємці. Торік за програмою приватизації до державного і місцевих бюджетів вдалося залучити 3 млрд грн. А цьогоріч на торгах планують отримати 12 млрд грн надходжень.

З переліком доступних для приватизації об’єктів можна ознайомитися за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень