За 4 місяці обласний бюджет Рівненщини виконали на 115%

Про це повідомив очільник краю Віталій Коваль

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Попри пандемію коронавірусу з початку року Рівненщина виконала обласний бюджет на 115%.

У зв’язку з цим громада області додатково отримала у своє розпорядження 44 мільйони гривень, повідомив голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль.

Віталій Коваль

В умовах карантину, щомісячне збільшення доходів - це хороший результат.  Продовжуємо накопичувати кошти. Головне джерело наповнення обласного бюджету незмінне: податок на доходи фізичних осіб – за чотири місяці отримано 294 млн грн, або 87% в загальній сумі надходжень, – розповів очільник краю.

Він нагадав, що для розвитку бізнесу в області продовжують створювати рівні, а соціально відповідальні підприємства – працюють чесно, забезпечують роботою місцеве населення, стабільно сплачують податки. Від цього і залежить  соціально-економічний розвиток регіону.

Головна фінансистка області Лідія Біляк додала, що окрім власних доходів, у січні-квітні 2021 року до загального фонду обласного бюджету в повному обсязі надійшли з державного бюджету:

52,4 млн грн – базової дотації;

85,4 млн грн - додаткової дотації на фінансування переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я.

А надходження із загального фонду держбюджету субвенцій становлять 163,9 млн гривень.

Джерело: сайт Рівненської ОДА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень