Пишні й ситні соковиті котлети без хліба: диво-рецепт улюбленої страви
Усе надзвичайно просто – дешеві інгредієнти й мінімум заморочок із приготуванням
Щоб приготувати пишні котлети, не обов'язково додавати до фаршу хліб, як ми це звикли робити. Є інший – набагато кращий варіант.
Інгредієнти:
- м’ясний фарш (свинячий або курячий) — 500 г
- цибуля — 2 шт.
- яйця — 1 шт.
- сухарі панірувальні — 3-4 ст.л.
- сіль, перець — до смаку
- крохмаль — 10 г
Приготування:
Головна умова для того, щоб ваші котлети вийшли смачними і пишними — це велика кількість цибулі Ви можете додати її не лише під час приготування страви, але й під час підготовки фаршу (пропустити цибулю через м’ясорубку).
Спершу треба подрібнити цибулю та змішати її з готовим фаршем. Солимо, перчимо і вибиваємо у м’ясну масу яйце. Усе це добре вимішуємо й додаємо крохмаль.
Саме крохмаль є найдешевшим та найпростішим інгредієнтом, який робить котлети більш пухкими. Для цієї задачі краще обрати кукурудзяний крохмаль.
Після цього формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
Обсмажуємо котлети на попередньо розігрітій сковорідці з олією.
Котлетки, до речі, краще робити невеличкими, щоб вони швидко обсмажувались і не були сирими всередині
Джерело: Сенсація
Радіо Трек: НОВИНИ