Пільговий тариф на електроенергію з двозонними лічильниками в Україні не діє

Люди, які придбали лічильники, не можуть їх зареєструвати  

Українці прагнуть заощадити на оплаті рахунків на електроенергію та купують двозонні лічильники. Втім, зареєструвати їх належним чином у ДПЕК не вдається. Тож і платити доводиться за звичайним тарифом, а не пільговим нічним. Нагадаємо, вночі за пільговим тарифом електроенергію обліковують по за 72 коп. замість 1,44 грн (при споживанні до 250 кВт на місяць).

Абоненти не можуть додзвонитися диспетчерам ДТЕК та поспілкуватися з операторами напряму, а сайт не пропускає заявки на послугу переходу на двозонний тариф.

Українці переконані, що таким чином ДТЕК намагається зберегти їм звичайні тарифи, не даючи можливості користуватися нічними «пільговими» тарифами, які вдвічі дешевші.

Пільговий тариф на електроенергію діє вночі з 23:00 до 7:00, це 0,72 грн/кВт-година замість 1,44 грн/кВт-година. До слова, вартість такого лічильника становить близько двох тисяч гривень.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень