Підробка? У Держприкордонслужбі прокоментували довідку Аліни Паш про відвідування Криму

Йдеться про документ, який переможниця Національного відбору на Євробачення-2022 надала Суспільному

Державна прикордонна служба не видавала переможниці Нацвідбору на Євробачення-2022 співачці Аліні Паш довідку про законний перетин державний кордон України через КПВВ Чаплинка у 2015 році.

Як повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі Українській правді:

– Держприкордонслужба проаналізувала інформацію, що була поширена Суспільним мовником України про документ, начебто, наданий відомством фізичній особі для представлення в рамках відбору на Євробачення.

 

Повідомляємо, нам не відомо, що за документ опублікований мовником, адже підрозділами Держприкордонслужби такий не створювався, та під таким номером нікому не надавався.

Довідка, представлена Суспільним, як доказ законного перетину Аліною Паш окупованого півострова у 2015 році

Також речник ДПСУ повідомив, що відомство також отримало офіційне звернення від Національної суспільної телерадіокомпанії України щодо підтвердження створення такого документу.

– Тож невдовзі мовник отримає нашу відповідь, – заявив Демченко.

Зауважимо, що голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Микола Чернотицький сказав, що до отримання інформації від ДПСУ не готовий підписувати угоду з Паш. Він також зазначив, що у випадку, якщо організатори «Євробачення» побачать ознаки політизації відбору, Україна може залишитися поза конкурсом цього року.

Сама виконавиця в Instagram пояснила, що вищевказану довідку доручила отримати своїй команді. Також Паш підтвердила, що подала повторний запит прикордонникам. Вона наполягає, що не порушувала закон та має намір довести свою правоту.

https://www.instagram.com/p/CZ9yEy6McRO/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень