Відомий письменник покепкував з треку Аліни Паш для Євробачення

«Героїчна історія України, наші предки, егегей» ©

Вже в цю суботу, 12 лютого, відбудеться Нацвідбір, де визначать, хто з артистів поїде представляти Україну на «Євробаченні-2022». Одна з  претенденток на перемогу - Аліна Паш - для участі представила пісню «Тіні забутих предків».

Письменник, перекладач та співзасновник проєкту «Твоя підпільна гуманітарка» Остап Українець у своєму фб-профілі тонко поглузував з тексту співачки: мовляв, той наче зібраний з дитячих шкільних творів.

- Сумна історія про те, як я проґавив нагоду ввірватися в шоубіз і розбагатіти.

Ми коли працюємо з дітьми над сторітелінґом чи обговорюємо літературу, я часто даю завдання писати щось своє - це допомагає зрозуміти, на яких темах фокусуються самі діти, також змушує їх пригадувати прочитане і, відповідно, випрацьовує володіння мовою. 

Звісно, часто діти пишуть про те, про що, на їх думку, треба писати всім. Героїчна історія України, наші предки, егегей. Бо ідея дитячого, сформованого школою письма в тому, щоб максимально відповідати очікуванням того, хто дає завдання.

Ну, що в школі дають читати як зразок, те вони й пишуть. Просто значно простішими словами і переважно без наскрізної ідеї, просто як набір запам'ятованих фраз. На жаль, я ці тексти не позберігав, каюсь.

А міг би продати Аліні Паш на Євробачення.

Між тим, міжнародні букмекери пророкують, що саме Аліна Паш з треком «Тіні забутих предків» виграє нацвідбір і поїде на Євробачення-2022. Її шанс на перемогу - 31%.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень