Підробка документів і нелегальне проживання у США: Ілона Маска можуть позбавити громадянства (ФОТО)

Його викрили на брехні

Засновник SpaceX і генеральний директор Tesla Ілон Маск знову потрапив у черговий скандал. Цього разу бізнесмена можуть позбавити громадянства США через підробку документів та нелегальне проживання у Сполучених Штатах.

Розслідувачі Сapitol Hunters знайшли та опублікували документи, які свідчать про те, що американський олігарх Маск у 90-х роках був нелегалом, а його документи про вищу освіту — підробка.

Примітно, що викриття було опубліковано у Twitter, власником якої Маск став у жовтні 2022 року. За інформацією джерела, диплом Маска про вищу освіту з фізики є фейковим. Також розслідувачі знайшли докази, що мільярдер не поступав на програму PhD у Стенфорді і диплома у нього теж немає.

- У нього немає ступеня бакалавра в галузі фізики чи будь-якої іншої технічної галузі. До аспірантури не потрапив. Кинув школу 1995 року і був нелегалом, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 1995 року Ілон Маск кинув навчання і не мав легальних підстав перебувати на території США. Сам Маск родом з Південно-Африканської республіки.

У 1997 році у нього з’явився диплом бакалавра. Розслідувачі зазначають, що це була підробка документів, які дозволили Маску залишатися в Сполучених Штатах.

Варто зазначити, що підробка документів та порушення міграційного законодавства є серйозними злочинами, які можуть коштувати Маску громадянства.

Джерело: telegraf

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень