Підозрюваний у вбивстві рівненського лікаря переховувався біля лісу (ФОТО)

Підозрюваний у вбивстві рівненського лікаря переховувався у будинку поблизу лісового масиву в селі Озерці Березнівського району.

Сьогодні його передали до рівненського відділу поліції, інформує прес-служба правоохоронців.

Зловмисником виявився 44-річний житель Рівного, який є громадянином Російської Федерації і має посвідку на проживання в Україні.

Як з’ясувалося, чоловік скоїв злочин заради грошей. Близько сорока тисяч гривень зловмисник знайшов у приміщення офісу та привласнив.

Чоловіка доставили в поліцію, наразі проводяться слідчі дії у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, 23 липня близько десятої вечора 65-річного рівненського лікаря виявилили закривавленого без ознак життя. Чоловік був лікарем східної медицини та спеціалізувався на лікуванні алкозалежних. Його офіс-квартира, де медик приймав пацієнтів, розташована на першому поверсі багатоповерхівки.

Експерти на тілі власника виявили ножові поранення шиї. З місця події правоохоронці вилучили ніж, яким були нанесені тілесні ушкодження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень