При нарахуванні субсидії наймачам житла витрати на сплату оренди не враховують

При нарахуванні субсидії на основі договору найму житла, витрати людей на оренду не враховують, а беруть повну заробітну плату після сплати податків.

Про це повідомили в управління праці та соціального захисту Рівного.

Як повідомлялось, субсидію на оплату комунальних послуг можуть оформити сім’ї, що орендують житло. Для цього громадянам необхідно мати договір найму житла і з ним звернутися в управління праці та соціального захисту. Докладніше говорить заступник начальника відділ призначення Світлана Нагорна:

- Той, хто орендує, має подати договір оренди, заключений між двома людьми. У цьому дороговорі мають бути вказані терміни, паспортні дані, хто у кого орендує, скільки людей зареєстрованих. І в постанові у нас написано, що рахунок має бути відкритий на орендаря.

Додамо також, що субсидію для тих, хто орендує житло, автоматично не перераховують. Тому орендарям потрібно щороку приходити в управління соцзахисту і подавати нову заяву на відшкодування оплати за комунальні послуги. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень